Välkommen till Tune In 2005!
På Världskulturmuseet & Pustervik i Göteborg
30 sep - 3 okt


Höstens viktigaste mötesplats för kulturell
mångfald inom svenskt kulturliv!


Tune In 2005 ser på scenkonst- och musikområdet och dess strukturer utifrån dagens mångkulturella Sverige. Vi presenterar konkreta arbetsmetoder och praktiska erfarenheter, både från projekt i Sverige och utomlands - allt för att inspirera kulturlivets aktörer att våga pröva nya sätt för att uppnå etnisk mångfald bland kulturarbetare, studenter, kulturutbud och publik.

Under fyra intensiva dagar i Göteborg erbjuder vi seminarier, samtal, presentationer, erfarenhetsutbyten och en musik och scenkonst som alltför sällan syns och hörs.

I år äger Tune In rum på Världskulturmuseet och Pustervik i Göteborg, samtidigt som Bok- och Biblioteksmässan pågår bara några steg därifrån. På kvällarna ges konserter på Pustervik vid Järntorget.

Tune In 2005 vänder sig till dig som arbetar professionellt med musik och scenkonst och har makt att förändra, till dig som är aktiv i invandrarföreningar och etniska kulturföreningar och till dig som befinner dig i det kulturella korsdraget mellan flera kulturer.

Du kan vara chef för någon kulturinstitution, administratör, aktiv i en kulturorganisation, utbildningsledare eller pedagog, konsertarrangörer eller artist.Vi vänder oss också till dig som är politiker, kulturansvarig på myndigheter eller arbetar inom media. Och till dig som helt enkelt bara brinner för kulturens mångfald.Jaqee


Medina
Utbildnings- och kulturminister, Leif Pagrotsky, gästar vår soffa!
Sveriges hetaste artister samlade på Tune In 2005
Birgitta Englin, ny VD för Riksteatern, gästar under lördagen vår soffa.
Oivvio Polite samtalar med Ayesha (artist och skivbolags-direktör), Mohamed Elabed (MoI), Zanyar Adami (Gringo) och Ewelina Tokarczyk (ordf i Göteborgs kulturnämnd) om en ny mångfaldsplan!
Hip-hop kollektivet Dirty Crowd från Göteborg möter Momi Inc från UK
Angereds Teatern och den nya Stadsteatern i Skärholmen - ett samtal om teater i förorten