Huvudpartners:

 

Arash
» Persisk hitlistepop med den iranska svennen från Malmö «

Hötorget Lör 19/8 ca 20.30
Fri Entré!

Arash party- och dansmusik med persiska rytmer i botten får dig att dansa som aldrig förr över Hötorgets kullersten, så akta klackarna (och tårna)! I september 2004 släpptes Arash första singel Boro Boro som betyder ge dig av! på persiska. Den gick direkt in som listetta och försäljningen nådde guldskivehöjder. sedan dess har han haft flera hits från albumet Arash Arash. Han reser jorden runt och är en av Sveriges största världsstjärnor.

Som tioåring flydde Arash och hans familj från Teheran, Iran till Sverige. Här hamnade de i Uppsala och flyttade sedan vidare till Malmö där han fortfarande har sitt hem även om de flesta nätter spenderas på hotell runt om i världen. Hans musik och popularitet har tagit honom till länder som Ryssland, Bulgarien, Tyskland, Spanien, Kazakstan, Dubai, Ungern och över Atlanten till USA. Över hela världen finns fans och även om livet som världsartist är hektiskt är han nöjd – numera är det tjejerna som jagar honom och inte tvärt om!

Det är inte svårt att föreställa sig att Arash var en riktig clown som skuttade och dansade runt med sin keyboard i högsta hugg som barn. Då tyckte han själv att han var världens coolaste breakdansare, han har tonat ner sig lite men den starka självkänslan och glädjen lyser igenom i musiken. Under tonåren blev det mer musik än breakande och efter gymnasiet började han producera och skriva egen musik. En dag latjade han och provade att sjunga på persiska – han tyckte det lät cool. Kom till Hötorget och njut av Arash persiska hitlistepop!

Läs mer om Arash på www.arash.se

Biljettinfo: Fri utomhuskonsert
Info Selam: info@selam.se 08-545 787 50


2006-06-07:
Musikprogrammet ute!

2006-05-11:
Seminarie- programmet ute!

2006-04-06:
Håll utkik! Snart kommer programmet för Tune In 2006!

2006-04-03:
Den nya hemsidan börjar ta form.